Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jurečkova manželka žije 250 km od Prahy na farmě v Rokytnici u Přerova a vychovává pět dětí. Jurečka je od roku 2013 členem pražské Poslanecké sněmovny.

Víkendový (občas ani to ne) otec pěti dětí. Děti z rozvedených rodin ve střídavé péči tráví se svými otci podstatně, opravdu podstatně víc času než on. Papínek ovšem umí o vychovávání dětí poučovat. Když se ho zeptáte, řekne vám, že ty děti s manželkou vychovávají SPOLEČNĚ. No to musí být terno, takový otec. Ubalí vám jednu výchovnou a zmizí v Praze.

Hezký nadhled přeju.

1 3
možnosti
Foto

Škoda, že jste blog nečetl pozorněji a nevzal si z něj to podstatné. Vaše reakce je velmi trefným doplňkem blogu, neboť téměř ideálně dokladuje to podstatné, co autor jako negativum předkládá. Osobně si troufám tvrdit, že váš text nejen naplňuje popis negativa v míře více než vrcholné, ale jde ještě podstatně dále, než autor v decentním textu popisuje. Nemoudrost z vás přímo čiší a rád bych doufal, že nemáte vliv na příliš mnoho jedinců a formování jejich přístupu k životu a ostatním.

0 1
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 483x
www.vaclavtrojan.cz Věnuji se podpoře ředitelů škol v oblasti pedagogického vedení, zabývám se úlohou vzdělávání a vztahem mezi řediteli škol a zřizovateli. Jsem zakladatelem Ředitelské akademie. Moje podobenství školy jako plovoucí lodi a ředitelů - kapitánů se stalo často používaným.

Seznam rubrik